Seattle-Vancouver-Whistler-Sunshine Coast

Äntligen i Kanada sedan några dagar tillbaka. Cam hämtade mig i Seattle där vi hade en dag och gick runt i stan, åt middag på en jättegod italiensk restaurang i en liten gränd med en rosa dörr utan skylt.

Här i Vancouver blev det hälsa på hela tjocka släkten, har träffat massa kusiner och mostrar och farföräldrar... kommer ihåg namnet på tre pers av trettio kanske. Det har varit middagar och vi har varit i Whistler och åkt skidor (helt underbart!! bästa skidstället), kollat på en hockeymatch de organiserade med alla vänner.

Nu ska vi upp till stugan på Sun Shine Coast, med hela släkten.

Gott nytt 2013!

Family Dinner

 
Njuter verkligen av att vara här och träffa värdfamiljen så mycket. Vi har varit ute på restaurang och ätit jättegod middag, och ikväll skall vi äta svärdfisk!

 
 
 
 
 
Var underbart att vara ute och åka längdskidor idag. Sol, bra spår och lite folk, härligt!
 

Swimming

Igår hade jag min bästa simning på länge, det känns att träning ger resultat. Det kändes lätt och simmade frisim i 40 min, ca 1500 meter, vilket var riktigt länge sedan jag gjorde! Jag skall verkligen komma iväg och simma oftare i Lund till våren.
 
I tisdags var Rachel och jag på Mall of America, jag hittade bland annat en jättefin klänning till nyår, jeansskjorta och lite annat. Det blir mycket träning och shopping här, men det är riktigt härligt att vara här över jullovet och kunna slappna av och inte ha samma stress som hemma. Igårkväll satt vi framför julgranen och pratade om jultradionen och gamla julminnen, så mysigt att umgås med familjen! Jag uppskattar verkligen att vara här.
 
I morgon väntar mer simning!

Catch me if you can

Rachel & jag var och såg musikalen "Catch me if you can", på Orpheum Theater i Downtown Minneapolis. Musikaler är alltid något speciellt, och vi hade verkligen en trevlig kväll tillsammans.

Det har inte blivit mer skidåkning, men simning varje dag (det är precis som hemma; workout camp varje gång man träffar familjen..). Erica lyckades till och med få en till veckas fritt prova-på-pass, så det lär fortsätta med simningen och skidåkning när solen kommer tillbaka.

I morgon blir det shopping morgon till kväll på Mall of America, lite julklappar som postas hem senare i veckan.

Nu middag med värdfamiljen, det bästa och det jag saknat allra mest!

Christmas Shopping

Tillbaka i lyxlivet i USA; familjen har tre bilar så det finns alltid en som jag kan köra, och trots att jag tycker att jag är vuxen nu fick jag lite fickpengar av värdföräldrarna, så det där med att vara vuxen kan nog vänta ett tag till.
 
Rachel och jag åkte till Albertville Outlet igår, perfekt ställe att gå loss och köpa mer kläder än vad som går ner i resväskan. Som tur är har brorsan beställt cykeldelar hit som jag skall skicka vidare till Sverige, kan hända att det kommer ner en och annan tröja där.
 
Ikväll skall Rachel och jag på en musikal; "Catch me if you can", vilket var hennes julklapp från mig. Hon blev såklart väldigt glad och vi båda ser verkligen fram emot ikväll!
 
Nu ska vi strax iväg till Lifetime igen, träning för fjärde gången på fem dagar, riktigt härligt att ha tid att kunna göra så :)
 
 

Skiing!

Tillbaka i Minneapolis hos värfamiljen efter 3 år!

Helt underbart att träffa dem igen, de är så härliga! Har verkligen saknat middagarna här, man vet aldrig vad som kommer upp på tal och Jake har kvar precis samma humor som innan vilket inte gör att det inte går att ha tråkigt.

Lifetime hade en week-trial pass, som är gratis en vecka = simning (nästan) varje dag! Dock är bassängen 23,5 meter så man känner sig snabbare än hemma. Idag hoppade jag simningen men var ute och åkte längdskidor i stället! Så härligt att komma ut i spåren. Någon minusgrad, strålande sol och 5 andra åkare i spåren. Jag var helt slut efter drygt 1,5 h.

Har också börjat lite med androidprogrammering.. har ni tips så hör av er. Nästa vecka är Erica min värdmamma ledig så då blir det mer tid att umgås med familjen. Nu väntar middag och coldstone!



RSS 2.0