Camping @ Shiphol

Har varit borta en månad nu och verkligen haft en lyckad resa. De sista dagarna i Kanada med rätt så lugna med en kort sightseeing i down toan Vancouver, besökt akvariet, promenerat längs North Van Waterfront, Suspension Bridge Cliff Walk, ätit lunch på White Spot (drive in där man parkerar, beställer från den gigantiska menyn på huset och får maten levererad till bilen på en lång bricka som spänns upp från fönstrena i framsätena.

Kanada har levererat denna gången, och efter en 10h lång flight till Amsterdam väntar nu ytterligare 10 h på flygplatsen.. Kan inte byta till en tidigare flight eftersom de är fullbokade och mitt bagage är incheckat.

Plugga, kaffe, plugga, har hittat bekväma stolar med snarkade människor runt om, nu saknas bara vägguttag och kaffe så blir det tentaplugg här på Schiphol.

2013 pictures



New Years

Kanada har varit full fart sedan första dagen. Nyårshelgen uppe på Sunshine Coast blev så bra, vi gjorde allt från att paddla kajak, körde motorbåt, la ut krabbnät och fångade drygt 20 riktigt stora krabbor, badade bubbelpool, sköt nyårsraketer och badade i havet på 1:a januari! Med 20 skäktingar så är jag nu helt slut efter så många nya introduktioner och förstår nästan hur alla är släkt med varandra.
 
Idag hade Cam och jag en riktigt härlig dag, vi var ute och gick med snöskor! Perfekt ställe att vandra på i djup skog och höga snötäckta berg. Vi hade picknick halvvägs med varm choklad och underbar utsikt.
 
bara 3 dagar kvar i Kanada nu, har haft det bra hittills så Sverige och tentor lockar inte så mycket...

RSS 2.0