Just Try It

Allting går inte alltid som man har tänkt sig, vilket är precis vad som har hänt idag. Kinga och jag åkte till en outlet, men jag hittade verkligen ingenting. Kändes mest som att "hur hamnade jag här?!". Men var kul att träffa Kinga i alla fall, så det var inte helt i onödan. Engelska klassen ikväll var alldeles för lätt, och ändå var jag i den svåraste gruppen... vi svenskar är verkligen bra på engelska! Jag menar, engelska A var svårare. Men nu har jag i alla fall gått dit och testat. Efter engelskan åkte jag och handlade. Det tog ett tag att hitta allt och alla som jobbar där kommer nog komma ihåg mig som svensk blod tjej som inte hittar alls.. haha fick i alla fall nerskrivet ett tips om en affär som har mer glutenfria produkter. Och behövde hjälp i kassan med alla mynt som de har här, har inte riktigt lärt mig hur allt funkar än.. haha men alla var jättetrevliga och hjälpsamma. Jag köpte massa grönsaker och annat så att jag ska kunna göra goda sallader till mina luncher. Ikväll blev det pasta, kyckling, pesto, soltorkade tomater och sallad. Riktigt gott!



Pumpkins



Ikväll har vi gröpt & skurit ut pumpor! Det tog ett tag, var kletigt men kul. Jakes är till vänster, min i mitten och Rachels till höger.

Träffade Johanna idag också, en au pair från Sverige jag hade tänkt träffa i helgen men det blev idag i stället. Vi fikade på Starbucks och shoppade. Hon bor nära mig och är ledig på dagarna så tror vi kommer ses en hel del :)

Pink Ribbon

  

Är riktigt nöjd med träningen idag, 50 min simning, varannan längd bröstsim och varannan frisim. Kändes riktigt bra att jag orkade hela vägen och frisimet gick så mycket lättare än vad jag trodde. Men och andra sidan har jag faktiskt tränat 4 gånger i veckan sedan jag kom hit. Första gången jag simmade lade jag märke till längden på bassängen. Det ser ut som en 25 meters men det kändes som att det saknas mer än meter. Så jag frågade i receptionen men de visste inte hur lång bassängen var, så Tim och jag sökte på internet och fick fram att en längd är 25 yard, altså 22.86 meter. Det saknas 2.14 meter!! Känns fortfarande konstigt att simma men har börjat vänja mig. Mitt mål är att simma 3000 meter på 1 timme,  = 131,3 längder. Låter mycket, men i söndags simmade jag 60 längder på 30 min, (knappt 1400 meter), så har i alla fall kommit en bit på vägen!

Annat som har hänt är att ingenting blir som man planerar. Men ska träffa en tjej som heter Johanna i morgon, och hoppas på lite shopping på torsdag, och så får vi se vad som händer i helgen. Har hunnit åka till biblioteket, kolla på film, ätit massa god mat och varit massa med min värdfamilj. Och just det, gjorde engelska provet idag för den kvällskursen som är två gånger i veckan. Det gick bra så ska börja på torsdag. Har tänkt gå dit några gånger och se hur det är och förhoppningsvis fortsätta denna terminen.

Popcorn

 
Helgen har varit riktigt bra! I fredags åkte vi in till Minneapolis till halloween party för alla au pairer. Träffade bland annat två svenskar som jag hoppas kunna träffa igen.

Igår var jag med min värdfamilj, vi kollade på Jakes hockeyträning, handlade massa glutenfria produkter, åkte till en sport affär och kollade in snowboard & skid lektioner, samt köpte pumpor som vi ska gröpa ur och skära ut som anskiten. På den gården där vi köpte pumporna hade de världens sötaste kattunge! En sån som man bara vill hålla om och ta med sig hem... Både lunch och middag åt vi på restaurang. För min del blev det en vegetarisk soppa med en Iced Mocca Latte til lunch, och en jättegod kycklingsallad till middag. Börjar verkligen tycka om maten här!

På kvällen åkte jag till Antonia och vi åt popcorn och kollade på film; "The Pursuit of Happyness". En film bygd på en sann historia om en man som hamnar längst ner i samhället, utan pengar, jobb, bostad eller mat. Plus att han har sin son att ta hand om. Som alla amerikanska filmer så slutar den ju bra, efter mycket slit lyckas han få ett riktigt högt uppsatt och välbetalt jobb. En riktigt riktigt bra film som ger perspektiv. 



Amerikanska pannkakor till frukost på söndagar, ja tack! Planerna för resten av dagen är att träffa Anna, träna, och baka bröd! Allting börjar kännas mycket bättre här nu, har kommit in bra i familjen, har lärt känna en hel del, fått två nära kompisar, börjat tycka om maten, och engelskan flyter på. Appropå det så ska jag på intervju nästa tisdag för att börja en kvällskurs i engelska. Ser fram emot det!






Pictures Of My Day


Idag har jag slappat... och målat naglarna, testat olika färger. Alla från Mavala. Roligt att de döper dem efter städer. Min favorit är ett lager 86 Olbia, med ett lager 22 Genéve ovanpå.


Bakade bröd idag också, som blev jättegott!!
Bakade på färdig glutenfri brödmix, bara att tillsätta mjölk, gäst, ägg och smör. Och mjölmixer finns det ju bara 596 olika varianter att välja på... haha de har sådan valmöjlighet här i Usa!


Pannkakorna som jag gjorde härom dagen tog slut idag.
Ska nog baka mer i helgen, får se vad det blir då.


Höst har det varit länge här, har varit jättefint med alla träd i olika färger, men var regnigt igår och molning idag. Inte lika farligt som i Sverige, men endå.

A Mocca Latte At Starbucks

Igår var en härlig dag! Pratade länge på skype, läste ut min bok, och träffade Anna och Antonia. Vi fikade på Starbucks, blev en Mocca latte för mig. Riktigt god men måste erkänna att Caribou faktiskt är godare. Resten av kvällen umgicks vi hemma hos Anna. Så underbart att träffa Anna igen! Allting börjar kännas mycket bättre här och att träffa Anna var verkligen en av de sakerna som får mig att känna att jag börjar trivas här på riktigt. Strax efter tio åkte jag från Anna till fitness centret, eftersom jag endå hade vägarna förbi tänkte jag att det är lika bra att träna när jag har möjligeten. Simmade en halvtimme, riktigt skönt. Kom hem hungrig vid 11.30 och åt upp de sista pannkakorna. Han dock inte sova så många timmar innan det var dags att gå upp igen. Men gick och la mig och sov 4 timmar till efter att jag skickat iväg barnen till skolan. Efter det har jag suttit en del vid datorn, och bakat bröd! Just nu är det i ugnen så väntar med spänning på att det ska bli klart. Planerna för resten av dagen är att ta det lugnt tills vi åker iväg till Erica´s syster familj och träffar dem och Erica´s föräldrar kommer dit också.

Engelskan börjar bli lättare, och det komiska är att jag börjar blanda engelska och svenksa när jag prata på skype... haha. Och vissa saker är lättare att säga på engelska än svenska. Behöver fortfarande tänka en hel del när jag pratar engelska men det går frammåt :)

10-22-08

I Tisdags: Slappade, läste min bok, gjorde pannkakor, tränade, skypade, bloggade, och följde med på Jakes första hockeyträning för säsongen. Efteråt åt vi middag på en mexikansk restaurang. Stannade till på en glassbar på hemvägen och åt en bananasplit. Den var god, fast en med äkta vaniljglass och hemmagjord chokladsås och riktigt grädde hemma i Sverige hade smakat bättre.

idag, Onsdag: Signade precis upp för en gratis kvällskurs i engelska. Har också tänkt baka bröd, prata på skype och läsa klart min bok. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Anna, en tjej från Tyskland som jag lärde känna i New Jersey, ser fram emot det!

Torsdag: Vi ska gå ut på restaurang med Erica´s föräldrar som kommer hit.

Fredag: Maskerad med alla au pairer i eller utanför Minneapolis/St. Paul.

Lördag: Förhoppningsvis träffa några svenskar! Ser fram emot det!

Just Relaxing

Igår: Satte mig på altanen och läste en bok; sjunde boken i serien om damernas detektivbyrå. Skönt att vara ute i det sköna vädret. Lyssnade på musik och pratade med kompisar och familj på skype. Vad vore varlden utan skype? När Rachel kom hem gjorde vi varm choklad med marsmallows, gott! Hade dessutom ätit en dougnut med vaniljtopping innan (Det kommer jag sakna när jag kommer tillbaka till Sverige!), och hade inte trännat som jag hade tänkt, så vid halv tio åkte jag iväg till fitness centret, bara för att jag hade lovat mig själv att träna. Somnade med en gång när jag kom hem. Annat som hade hänt samma dag innan var att Erica gjorde en smotie till oss, med apelsin. Så god! Apelsinkoncentrat, apelsinsorbet, lite mjölk och lite youghurt. Riktigt gott! Erica hade shoppat lite under dagen, och hade fått med sig lite gratis produkter från Clinique, som Rachel och jag fick slåss om. Jag fick en stor neceser, ansiktsvatten samt ett läppstift. Tack!

Iphonen som jag vill ha kostar bara 200 dollar, men den går inte att köpa utan abonemang, och bindningstiden är 2 år.. så får bli en ipod touch i stället. Måste verkligen köpa en, så tråkigt att träna utan musik.


A Piece Of Pancakes

Pannkakor till lunch idag efter världens enklaste recept:

3 ägg
6 dl mjölk
2,5 dl mjöl
salt
vaniljsocker

Vispa äggen med hälften av mjölken. Häll i mjöl, salt och vaniljsocker, vispa till en jämn smet. Häll i resten av mjölken.
Använd margarin i stekpannan innan varje ny pannkaka. Servera varma, till sylt, glass eller både och.

Nightclub In Downtown Minneapolis



Min lördagsmorgon började vi 10, packade väskan och åkte till fitness centret för det 4:de träningspasset denna veckan. Därefter åkte jag och plockade upp Kinga, och vi begav oss till Ridgedale Mall Shopping Center där vi spenderade timmar i olika affärer. Shoppade loss på Victorias Secret, Hollister och andra affärer som inte finns i Sverige. Efter några timmar kände vi att vi var klara, och jag skjutsade Kinga hem och jag bjöd in mig själv till middag hos Antonia. Vi gjorde oss i ordning inför kvällen och åkte tillsammans med Alexa och en till tjej från Mexiko (som jag fortfarande inte kommer ihåg vad hon heter) in till Minneapolis för att testa nattklubbar för oss under 21. Ok, enligt min första och enda utekväll i Minneapolis känns läget ungefär såhär: utelivet i Sverige är ingenting jämför med utelivet i Alanya, eller hur Vickan!?, och utelivet i Minneapolis är ingenting jämfört med utelivet i Sverige. Med andra ord, ingen lyckad kväll. Vi somnade ganksa snabbt när vi kom hem till Alexa.

Kändes skönt att komma hem till min värdfamilj imorse, och har spenderat resten av dagen med dem. Vi åkte till en stor känd affär som har allt om vildmark, hiking, fiska, jaga mm. Också av typen jag-kommer-inte-ihåg-vad-affären-hette. Hur som helst, var kul att vara där för de sa att den var typisk amerikansk och kedjan var känd. Affären var med en touch av museum, så de hade massa uppstoppade djur. Annat som har hänt idag är att jag pratat massa med Alexandra via skype, hoppas verkligen vi kommer ses här i Usa, hade varit så uppskattat Alex! Och har fått mitt Visa kort från banken här, aldrig mer använda cash! Efterlängtat!

Saknar Sverige som bara den, men det har hänt mycket på dehär två veckorna jag har varit borta. Har mer och mer kommit in i vardagen här och börjat uppskatta en hel del. Mina perspektiv vidgas och min resa har precis börjat.

Iced Mocca Latte

Eftersom Jake & Rachel var lediga idag bestämde vi oss för att åka och bowla, och det slutade med att Jake bjöd med två av hans kompisar. Åt lunch på en lunchrestaurang, beställde grekisk sallad och Iced Mocca Latte. Ah so god den var! En riktigt "comfort food". Efter det har jag mest tagit det lugnt, slappat och börjat gå igenom Minneasota Driving License kursbok. Ska ta körkort här, för det är mycket billigare för familjens försäkring, även om mitt internatinella körkort är giltigt här. Har också ätit goda våfflor, och som allting annat här var de naturligtvis färdiga, frysta och bara att rosta i brödrosten. Efter middagen åkte jag iväg för att träffa några au pairer på Starbucks. Melanie från Brasilien och en annan tjej från Ukraina som jag inte kommer ihåg vad hon heter. Hur som helst, vi hade trevligt, alltid kul att träffa nya människor, men var inte så lika så tror inte vi kommer träffas så mycket, plus att vi bor ganksa långt ifrån varandra. Tappade bort mig på tillbaka vägen, har ingen aning om vilken väg jag tog men var hemma ganska snabbt ednå. Haha, jag tappar bort mig varej gång jag ska till / från ett nytt ställe. Men man lär av sina misstat! Kom hem vid 11 och åt en dubbelmacka med ost och skinka, så gott, toppar också listan på Comfort Food.


Life Is Short. Stay Awake For It.

Det har faktiskt hänt en hel del idag, och det började med sovmorgon till 9, skönt! Rachel och jag har bakat, en chokladfudge med marsmallows, och en rulltårta. Fudgen blev för söt för min del, och rulltårtan smakar inte som hemma, men var helt ok i alla fall. Efter det slappade vi bara och tog det lugnt, åt pizza till lunch.

Har pratat massa med Alice via Skype, har tvättat, läst, kollat upp Ipone 3g som ska kosta runt 200 dollar, altså ca 1400 + moms, vill ha! Älskar designen och måste verkligen skaffa mig en mp3 så att jag kan lyssna på musik när jag tränar, så varför inte en Ipnoe?! Just det, har tränat idag också, och gick ut och åt på restaurang senare på kvällen. Beställde grillad lax, och det smakade såklart inte som hemma, men det var riktigt gott trots allt.

Har haft lite hemlängtan idag, saknar att allt är "som vanligt". Men å andra sidan så vill jag dethär så mycket och är så glad att jag är här, men ändå.

Tog lite bilder idag också:


Foton på huset, från baksidan


Eftermiddags resp. kvällsutsikt från köksfönstret


En medium Carribean Passion från Jamba Juice, så god och fräsch, precis vad jag behövde. Finns inte i Sverige än så länge.


Just det, igår kväll träffade jag Antonia och Alexa, vi drack varma choklad på Caribou Coffe. Ingen tvekan om att det var den godaste varm chokladen ever!


10-15-08

Jag och Rachel åkte till biblioteket igår, signade upp ett bibiliotekskort till mig så jag lånade de sista böckerna i serien om damernas detektivbyrå från Alexander McCall Smith. Kom hem, åt middag med familjen och åkte iväg till Antonia, en tjej från Tyskland som bor ca 10 min härifrån. Denna gången tog jag karta med mig, eller rättare sagt en del av en karta, (onödigt att skriva ut mer än man behöver tänkte jag), och det var naturligtvis den delen av karta som jag inte hade som jag behövde... så nästa gång tar jag förhoppningsvis med med hela kartan... man lär av sina misstag.

Hur som helst hade jag och Antonia väldigt trevlig, vi åkte till Caribou Coffe och drack te, och sedan hem till henne igen och satt och pratade massa. Riktigt trevlig tjej, ska ses i helgen igen.

Idag har jag mest softat, simmat lite, men mest softat. Ska kolla upp mer om College och vilka kurser jag kan välja att läsa här. Annat som har hänt är att jag har gjort klart mitt fotoalbum, eller i alla fall fram till att åkte till New York. Har tänkt skriva ut lite bilder och fortsätta mitt album. Jag har ätit massa konstig mat, light läsk med smak av grädde och mackor med socker på, samt en halv squash med sirapslikanden sås. Inget vidare, vad som däremot är riktigt gott är dougnuts!

Planerna för ikväll är att ev. träffa Mariel från Brasilien, eller Antonia, eller bara slappa här hemma..( eller, vet inte riktigt vart "hem" är någonstans just nu..). Både Rachel och Jake är hemma från skolan torsdag & fredag, så ska planera lite vad vi kan hitta på då.

Driving Around


Tog bilen ut på vägarna idag igen, tog dock fel karta med mig så tog ett tag innan jag kom fram till Kinga, min kompis från Rumänien. Vi tog en promenad i deras område, sm var typiskt amerikansk. Körde en annan väg hem och det visade sig att jag inte var så långt hemifrån som jag trodde. Hamnade på Country Road 47, en jättefin väg genom stora fält och gårdar, jättefint var det! 


Fixade lite med mitt fotoalbum igår, som fortfarande inte är klart, men kom i alla fall en bit på vägen. Turkiet bilderna är nästan klara... så många minnen vi har därifrån Viktoria! Men saknar dig såklart.

A Memory



Sorterade lite bilder och hittade några på Alexandra och mig, när vi gick runt i Göteborg. Känns väldigt avlägset nu.

HP TouchSmart PC



Älskar interfacet på denna PC från HP.  Touch skärmar i sig är ju inte nytt, men designen på interfacet och själva datorn i sig, ah jag älskar det! Datorn kommer ut nästa månad här i USA, för ca 1500 dollar + skatt, så mist 10 500 kr. Vill ha!

Funderar på att studera något om design på universiten här... Joey, min Area Director, ska komma hit och prata om det ikväll i alla fall, så få vi se vad det blir.

Länkar att kolla in:
http://h30440.www3.hp.com/campaigns/touchsmart/IQ800/Model.html
http://www.hp.com/united-states/campaigns/touchsmart/#/Main/

My Day In Time

05:55 Alarmet på mobilen ringer, snozar till 06:04

06:05 Går upp, klädd i morognrock går jag ner i köket och ser att Rachel redan har ätit frukost.

06:10 Bestämmer mig för att testa en bar till frukost, den är alldles för söt så planerar in en andra frukost senare

06:30 Jake går upp, kommer ner till köket och äter frukost (mackor med något slags socker på..)

06:40 Rachel går till bussen

07:00 Jake avslutar sin frukost och gör i ordning sig

07:10 Jake går till bussen, står och tittar utanför huset så att han kommer på bussen

07:20 - 08.20 Min extra timmes skönhetssömn

08.20 - 09:20 Mailar fram och tillbaka till mina föräldrar

09:30 Tar bilen (!) till Lifetime Fitness Center för lite träning:

6 min uppvärmning på löpbandet
2x 10 min löpning på jag-vet-inte-vad-den-kallas, man rör armarna samtidigt och det, det är jobbigt
10 min snabb gång på löpbandet
4 min nedvarvning på löpbandet

10:45 kommer hem (?!) och äter frukt och dricker vatten (något som jag är ensam om i denhär familjen), och äter en thai nudelsoppa till andra frukost / tidig luch

Vanilla Chocolate Mocca Latte

Idag har varit en lång dag, som började med en sovmorgon till tio och sedan ett försök på havregrynsgröt. Havregrynen här är annorlunda, så det smakade inte riktigt som hemma, så i morogn blir det musli i stället. Hur som helst åkte vi och tränade på ett fitness center här i närheten, var helt slut efteråt kan jag lova. Efter lunch åkte Erica, Rachel och jag ut och körde massa för att jag skulle lära mig deras bil. Åkte bland annat till en stor mataffär för hälsosam mat och annat, och de hade hur mycket glutenfritt som helst! Fanns speciella hyllor och speciella markeringar för glutenfritt, och jag lovar det fanns allt. 20 olika mjöl mixer för allt mellan pannkakor, bagels och vanliga bröd... Åt middag hos Ericas tvillingsyster och hennes familj, (träffade dem igår med), och det var trevligt men de känner varandra så väl så blev inte så mycket sagt från min sida, är väldigt blyg i sådana sammanhang.. och  längtade mest efter min familj och alla vänner <3

Här är några bilder från igår:


Vanilla Chocolate Mocha Latte, från Caribou Coffee, ah så god den var! Träffade två andra tjejer som också är au pairer här utanför Minneapolis, så vi tog en fika tillsammans... riktigt trevliga tjejer, ska träffas snart igen :)


Utsikt från köksfönstret

På altanen, utsikt över deras trädgård, och alla träden här är jättefina, gula röda och orangea.


Jag, Alexa från Mexiko och Antonia från Tyskland, på "min" altan

Pictures From New York City


Jag, Lisa och Izabelle, med utsikt över New Jersey



 
 Väntade på tåget, Amanda, Izabelle, Lisa, Åsa och Linda
 Izabelle och Amanda, posar i New York

Jag tog massa bilder från New York, alla blev inte toppen men fler kommer på facebook!

First Weekend In Minneapolis

Så kom den stora dagen, torsdag, när vi skulle möta våran host family. Var så nervös på planet, kändes bra att flyga med tre andra tjejer som ska bo i närheten. Var nervösa och förväntansfulla när vi efter 3,5 timmar landade i Minneapolis. Vi möttes av våra familjer, fick vårat bagage och sedan åkte jag med min familj till en italiesk restaurang. Beställde glutenfri pasta med mozarella och det var så gott!

Sedan i torsdags har det hänt en hel del, vi har fixat bankkonto, shoppat, fixat kort på ett träningscenter och ätit massa god mat, och jag har gjort chokladbollar med barnen, mycket uppskattat. Har inte hunnit pack upp allt ens, men kan säga att de bor i ett jättefint hus i ett typiskt amerikanskt område, med stora villor och stora bilar. Jag har mitt eget rum med egen dusch och toalett. Har en stor säng (hejdå 90 centimeters sängen hemma..). Jag ska ta lite bilder och lägga upp så att ni får se hur det ser ut här. Det är så vackert med alla träd och dess färglada löv. Jag trivs redan. Fast klart jag saknar er alla där hemma. Så ska göra mig i ordning lite mer och ut och träffa folk, en tjej från Mexiko kommer och plockar upp mig snart, så ska vi och en tjej från Tyskland gå och shoppa, fika, kanske bio vi får se vart vi hamnar.

/Malin

A Night In New York City

Åh det är så mycket jag vill dela med mig av, men ska väl försöka berätta allt från början. Jag ska snart iväg och träffa några anda au pairer :)

Ok, så allting började i måndags, flög från Landvetter vid 11:50, med några andra tjejer som också ska vara au pairer. Så i Munchen gick vi på planet som skulle ta oss över antlanten, en trip på över 9 timmar... Så tillslut kom vi fram, tog oss till hotellet, träffade andra au pairer och somnade med en gång.

Så vaknade vi upp våran första dag i New Jersey. Allting var så spännande, och mina rumskompisar är så härliga. De ska också till Minneapolis så vi kommer säkert umgås en hel del :) Hur som hellst så har vi haft långa föreläsningar hela dagarna. I tisdags åkte vi på en guidad tur in till New York City. Man måste vara där för att förstå hur det är, allting är så stort!! Jag trodde Singapore var stort, men det var ingenting jämför med New York...

Onsdagen hade vi föreläsingar och mindra grupparbeten och presentationer och sånt, och sedan på kvällen åkte vi in till New York City igen, jag och de flesta andra svenskar (vi har föresten har kommit riktigt bra överens och kommer ha fortsatt kontakt). Vi gick runt och shoppade och kollade i affärer som Victorias Secret, Forever 21, och andra affärer som inte finns i Sverige, eller i alla fall inte i Göteborg. Köpte en stickad t-shirt från HM, som jag trivs riktigt bra i. Käkade på en mexikansk snabbmats restaurant, typ som tacos, fast jag fick med ris. Tåg och buss tillbaka till hotelet, och sov till vårat wake-up-call väkte oss vi 06:00.


Saturday Pary

I lördags var det massa folk här på öppet hus, bjöd alla på paj och salladsbuffet och hallontårtor till efterrätt. Så kom några kompisar senare, och fick en mysig bara vara kväll tillsammans. Det kommer jag sakna! Känns så konstigt att vi inte kommer träffas på så länge! Men om ni någon gång får vägarna förbi Usa så vet ni vart ni ska!



Pappa designade mina tårtor i form av ett flygplan..



Fick massa presenter, vilken jag inte var bered på men det var en trevlig överraskning :)
Fick lite nagellack (eftersom jag alltid går över till Astridoch lånar annars..), och choklad, knäckebröd, godis, och en bok om efterrätter och frinkar; Lakrits Mint & Choklad. Tar med den till Usa.


Njuter av sommarens kanske sista kulglass i Brunnsparken med Viktoria.


Jag kommer sakna Göteborg!


Påväg hem från Landvetter när jag hämtade Michael från tennisen.



Veckans sista latte. På Espresso House i torsdags med Viktoria. Provat Mocha latte? Om inte, gör det, för det är min favorit! (Eller ja, delad första plats med chai latten..)
Köpte ett fotoalbum som jag ska fylla med bilder från sommaren och ta med mig till Usa. Körde Viktoria hem och åkte ut till mina kusiner och mormor och morfar på Näset. Kul att träffa Helena en sista gång. Sov över och körde henne till skolan sen :)

RSS 2.0