Jo'burg

efter gårdagens häng vid poolen vid Vic Falls fortsatte min resa över från Zimbabwe till Zambia där jag tog ett flyg till Johannesburg. Känns konstigt att vara tillbaka på ett ställe där man kan dricka kranvatten och beställa glutenfri pizza levererad till hostelet. Mår på topp och är riktigt förväntansfull inför i morgon då jag ska på en guidad tur till Soweto, Nelson Mandelas hus och Apartheid Museet. Det är härligt att vara på resa!

river rafting!

helt fantastiskt oslagbart, något av det bästa på hela sommaren! ni får se videon när jag kommer hem :)
sista veckan här nu, njuter av livet.

vic falls!

11 dagars road trip är över, har haft en härlig resa och Victoria fallen som vi såg idag var såklart riktigt häftigt! i morgon: river rafting!

Malawi

Dag 5 pa min 11 dagars Overland tour fran Dar es Salaam till Victoria Falls! An sa lange har det varit mycket korande men nu ar vi pa en strand vid Lake Malawi och njuter av sol och bad. Det har varit haftigt att kora igenom sa mycket sma byer i bade Tanzania och Malawi, vi har sett massa olika plantage, allt fran bananer, casava, gummitrad, te och kaffe. Har verkligen hamnat i en harlig grupp! Vi ar 16 st, alla fran europa, jag ar yngst men alla ar unga sa vi har valdigt kul ihop. Jag borjar ocksa inse hur mycket som har hant de senaste tva manaderna och hur mycket perspektiv jag fatt. Ar sa glad att jag har tva dagar till i Arusha och se alla ungarna igen, dem saknar jag redan!

RSS 2.0